2019-04-15 05:58:01• hírek • közlemény

Családias hangulatban ünnepeltek Túrterebesen

Színes programok várták az érdeklődőket a Caritas Szent Márton Központja által második alkalommal megszervezett rendezvényen.

Mintegy százötven gyermek és szülő vett részt a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet túrterebesi Tours-i Szent Márton Közösségi Központjában péntek délután megszervezett Családi pikniken. Az intézményben második alkalommal ünneplik a Nemzetközi Roma Napot családi programokkal, tartalmas kikapcsolódást biztosítva a központot látogató gyermekek és családtagjaik számára. Tavalyhoz képest, idén több szülő jött el a rendezvényre, ami annak köszönhető, hogy az intézménybe járó gyermekek oktatásába-nevelésébe a központ munkatársai folyamatosan törekszenek bevonni, érdekeltté tenni a szülőket. Az eseményre a település polgármestere is kilátogatott.


A rendezvényen ezúttal a sportversenyek kerültek előtérbe. Az érdeklődők a futballpályán mérhették össze, ki futja le a legrövidebb idő alatt a kijelölt 50 méteres távot. Párhuzamosan zajlott a célba dobó verseny a központ udvarán. A versenyeket követően az óvodások és iskolások a játszótéren játszottak, míg szüleik a központ munkatársaival beszélgettek. Közben elkészült a bográcsos, amelyet a Szent Márton Központ csapata közösen készített el és szolgált fel a résztvevőknek. Az ízletes ebéd után újabb izgalmas rész következett: a tombolasorsolás. Az esemény az oklevelek kiosztásával zárult.
A Szent Márton Központ csapata által megszervezett Családi piknik második alkalommal is sikeres volt. A szervezők és a résztvevők számára egyaránt kellemes emlék marad a családias hangulatban zajlott rendezvény.





 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: